Українські біженці: який шанс на повернення?

Найцінніший в світі — людський потенціал. Саме ті суспільства, де створені належні умови для розкриття творчого й трудового потенціалів людини, стають цивілізаційними лідерами.

Саме туди прагнуть потрапити представники інших народів, щоб успішно реалізуватися, забезпечити собі як гідні умови життя, так і підсилити геополітичну могутність своєї нової країни проживання.

Ще перед війною з України щорічно виїжджало за кордон на заробітки та на постійне проживання сотні тисяч осіб. Після початку повномасштабної війни рахунок пішов на мільйони. Чи повернуться ці люди в Україну? За яких умов? Чи змінюється їх ставлення до нашої країни та якою вона бачиться зі сторони? І головне: чи готові вони не просто повернутися, а стати будівничими нової цивілізованої держави, впроваджуючи в наше життя те позитивне, що вони бачили за кордоном?

Про це говоримо з Оленою Галушкою — людиною, яка також була вимушена їхати від війни і яка нині надає допомогу українським біженцям у спеціальному психологічному центрі, створеному в одному з містечок Чехії.

✅ Приєднуйтесь у соцмережах:

Facebook —https://www.facebook.com/IUA.TV

Telegram — t.me/iuatv