Громади дружні до дітей

Рівень урбанізації впливає на якість нашого життя, на якість нашої роботи, на економіку тощо.

Відповідно до Цілей ООН в галузі сталого розвитку і міста, і громади повинні сприяти соціальній інтеграції, людському різноманіттю задля більшої стійкості. Рівність в інфраструктурі, транспорті, доступність послуг в категоріях освіти та охорони здоров’я, стає все більш пріоритетною — стає ключем до побудови дійсно інклюзивного та сталого майбутнього для всіх. І діти не є виключенням. Діти це частина суспільства. Сьогодні майже кожна третя людина, що живе в містах і селищах, є дитиною. До 2050 року майже 7 з 10 дітей у світі будуть жити в містах і від нас з вами, шановні доросли, залежить чи будуть в них шанси жити в дружньому, безпечному, красивому та комфортному місті, працювати на дружній до людині роботі, мати дружній комунікаційний простір. Тому, програма Громада дружня до дитини є найважливішою стратегією, яку може реалізовувати країна на національному та локальному рівні. Про вектори та KPI програми, про необхідність в закріпленні розпочатого на рівні бюджетування, про факапи та успіхи спілкуватимемося із:

Олександра Чуркіна, експерт з соціальної політики, Миколюк Назар аналітик Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», Наталія Перекрестенко начальник відділу виховання та позашкільної роботи Департаменту освіти Вінницької міської ради та Юлія Гвоздович, депутатка Львівської міської ради, засновниця ГО Батьки в дії

Година практики в політиках та кейсах. Підключайтесь самі та запрошуйте друзів і партнерів. Разом, ми створимо країну дружньою до малюків!

#HonestTalks #LetsDoUAbabyfriendly #ChildFriendlyCitiesSummit #UNICEF #CFCI #babyfriendlydesign #babyfriendlyconsulting