Інвестуємо в материнство. Кращі практики

Зі всіх соціальних інститутів бізнес найбільш чутливий до змін адже відчуває одразу власний коштом ціну впливу гендерного різноманіття.

Згідно з останнім звітом «Жінки в бізнесі та менеджменті: кейси для змін» Бюро з питань роботодавців Міжнародної організації праці (МОП), які обстежили майже 13000 підприємств у 70 країнах 57% організацій погодилися з тим, що гендерне різноманіття покращує результати бізнесу. З компаній що впроваджували гендерно-чутливі практики 1/3 частина підтвердила збільшення прибутку організації між 5−20%. Майже 57% респондентів підкреслили що гендерно-чутливі інструменти допомагають ім. в залучати та зберігати таланти. 54% визначили, що ефективна гендерна інклюзивність підвищила репутацію їхньої компанії, тоді як майже 37% вважають, що ці практики дозволяють їм більш ефективно взаємодіяти та утворювати спільну реальність з клієнтами. Чи працює тонкий механізм різноманітності, який не терпить штучності, в корпоративних реаліях України. Поговоримо #ВІДВЕРТО з

Іриною Сітніковою, керівником напрямку залучення, навчання та розвитку талантів DANONE Україна та

Еллою Ходанович, PR-менеджер компанії БІОКОН, керівник проекту «БІОКОН для здоров'я жінки та дитини»

Година практики, як створювати компанію в який хочеться працювати. Підключайтесь! Разом, нам вдасться створити країну дружню до малюків!

#GenderDiversityMatters #Momfriendlyworkplace #GenderDesignMatters #HonestTalks