Країна в смартфоні. Відверті розмови про цифрову безбар’єрність

Відверті розмови про послуги он лайн для батьків із дітьми 0−3+, про безпеку дітей в інтернеті; про підключення освітніх та культурних закладів до послуг широкосмугового інтернету; про безпеку наших даних, про країну в смартфоні: міфи та факти.

Технічний прогрес має великий вплив на якість нашого життя: цифрові послуги, їх якість, доступність та універсальність, комфорт в користуванні, безпека та захист особистих даних потрібні кожному, в незалежності від статі, віку, стану здоров’я, професійних навичок та спеціальностей. Адже це надає безпрецедентний доступ до інформації, знань та взаємодії.

Віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації України Михаїл Федоров стверджує що пандемія прискорила процес цифрової трансформації та безбар’єрності в Україні принаймні 40 000 отримали послуги, пов’язані з народженням дитини в додатку «єМалятко».

Чи це відповідає дійсності?

У відвертій дискусії з керівницею офісу єМалятко Екатериною Черногоренко та директором директорату розвитку цифрової інфраструктури Міністерства цифрової трансформації Юрієм Мациком, громадськістю та органами місцевого самоврядування обговорюємо і порівнюємо заяви та факти.

Включайтесь! Ставте запитання, коментуйте, адже без нас країна не стане ані безбар’єрною, ані дружньою!