Влада зрадила медиків та народ

Безпрецендентна ситуація, коли медики, які ризикують життям своїм та своїх близьких в мовах наростання епідеміологічної хвилі залишилися без жодної адекватної підтримки з боку держави. Лікар Лідія Буцька проводить соціальне розслідування.

Безпрецендентна ситуація, коли медики, які ризикують життям своїм та своїх близьких в мовах наростання епідеміологічної хвилі залишилися без жодної адекватної підтримки з боку держави. Обіцянки забуті, сили медиків виснажені, конвульсії так званої медичної реформи і результат — величесзна кількість хворих, загиблих, зневічених.

Епідеміологічна служба, яка багато років служила народу зруйнована. Хто відповість за невігластво керуючих органів, за призначення невігласів в керування епідеміологічної служби, за неповноцінне фінансуання галузі. що має забезпечувати те, що названо основним законом України, головної метою нашої держави, а саме здоров`я Людини?

Хто відповість за зруйновану систему охорони здоров`я?

Що мають робити медики, щоб зберегти та відродити свою галузь в цих важких умовах. Чи залишиється шанс. що люди. які ма. ть найнижчий рівень забезпеченості в країні виживуть та отримають компенсацію, допомогу, шанс на життя?

Лікар Лідія Буцька проводить соціальне розслідування.

В гостях програми лікар, хірург, Голова незалежних медичних профспілок Олег Панасенко.

Мова піде про різницю надання медичної допомоги до псевдо реформи
медичної галузі і після.

Наслідки руйнування вітчизняної лікарні: нізькі зарплати, банкрутство
державних і комунальних лікувальних закладів, відток кадрів, віддалення
медичної допомоги від населення.
Чи можемо ми щось змінити?