Підсумки засідання НКРЗІ

У блоці питань щодо розгляду проектів законові та нормативно-правових актів Комісія: — затвердила Зміни до Переліку радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, на експлуатацію яких потрібен дозвіл на експлуатацію радіоелектронного засобу або випромінювального пристрою, затвердженого рішенням НКРЗІ від 23 грудня 2014 року № 844, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19 лютого 2015 року за № 201/26 646.

26.02.2019 відбулося засідання НКРЗІ.

У блоці питань щодо розгляду проектів законові та нормативно-правових актів Комісія:

— затвердила Зміни до Переліку радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, на експлуатацію яких потрібен дозвіл на експлуатацію радіоелектронного засобу або випромінювального пристрою, затвердженого рішенням НКРЗІ від 23 грудня 2014 року № 844, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19 лютого 2015 року за № 201/26 646.

Це рішення буде подано на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України та набере чинності через 90 днів з дня його офіційного опублікування.

— прийняла за основу проект рішення НКРЗІ «Про внесення зміни до пункту 10 додатку до Порядку проведення аналізу ринків певних телекомунікаційних послуг та визначення операторів, провайдерів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою на ринках таких послуг».

Строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту акта та аналізу регуляторного впливу, встановлено з дня їх оприлюднення до 29 березня 2019 року.

Незважаючи на відміну ліцензування у сфері телекомунікацій з 01.01.2018 НКРЗІ:

— видала дві ліцензії на надання послуг з технічного обслуговування та експлуатації телемереж строком на 5 років:

ТОВ «БІЛІНТЕХ Україна»

на території м. Київ;

ТОВ «ХАТАНЕТ»

на території м. Переяслав-Хмельницький Київської області.

— продовжила строк дії ліцензії ПП «ЄЛС ТЕЛЕКОМ»

на надання послуг фіксованого місцевого телефонного зв’язку з ємністю мережі до 10 000 номерів з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв’язку на території м. Одеса, Одеської області з 16.07.2019 по 15.07.2024;

— видала ТОВ «лайфселл»

копію ліцензії на надання послуг рухомого (мобільного) телефонного зв’язку з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв’язку на всій території України для провайдера телекомунікацій

ТОВ «ФРІНЕТ

" без права на технічне обслуговування та експлуатацію телекомунікаційних мереж, надання в користування каналів електрозв’язку.