НКРЗІ змінює Порядок регулювання тарифів УДЦР

30 липня 2019 відбулося чергове засіданні НКРЗІ.

На засіданні прийнято за основу проект рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Порядку регулювання тарифів на роботи (послуги) Державного підприємства „Український державний центр радіочастот“» та встановила, що з дня їх оприлюднення до 02 вересня 2019 року від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту акта та аналізу регуляторного впливу.

Необхідність внесення змін до Порядку обумовлена врегулюванням питання стосовно встановлення тарифів на роботи (послуги) УДЦР, пов’язані з централізованим технічним адмініструванням перенесених абонентських номерів, у зв’язку з впровадженням ППН в частині встановлення підстав для перегляду цих тарифів.

Поточні результати надання послуг із перенесення абонентських номерів на мережах рухомого (мобільного) зв’язку України можна подивитися тут.

Детальна інформація для споживачів з питань порядку та умов отримання ППН розміщена на офіційному веб-сайті НКРЗІ у розділі «Споживачам послуг» → підрозділі «Послуга з перенесення абонентського номера (ППН)».

Також Комісія розглянула проект рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення «Про затвердження Змін до Порядку видачі та анулювання дозволу на тимчасове мовлення, умов дозволу та порядку здійснення нагляду за додержанням законодавства про телебачення і радіомовлення телерадіоорганізаціями, що здійснюють тимчасове мовлення на територіях з особливим режимом мовлення на підставі відповідного дозволу» і погодила його без зауважень.

Рекомендовані публікації