Відкрите Звернення Василя Любарця до Президента України

«Ви загнали себе в пастку між молотом і наковальнею. Можливості для маневрів стрімко звужуються. Ви стали заручником для олігархів, які через фінансові групи і партії використали вас максимально, і ви їм більше не потрібні. Вони здають вас і вже шукають нову жертву. Що, безвихідь? Ні, вихід є. Він перед вами. І якщо ви його приймете, врятуєте і Україну, і свою родину, і себе. Більше того, ввійдете в історію людства як найвидатніша постать сучасності», — сказав громадський діяч.

Відкрите Звернення Василя Любарця до Президента України

Громадський діяч Василь Любарець у студії i.ua.tv записав звернення до президента України Петра Порошенка. У ньому активіст зазначив, що гарант з перших днів своєї влади намагався задовольнити інтереси трьох сторін: олігархів двох груп та українського народу. Однак, президентові цього зробити не вдалося і тепер йому треба рятуватися від олігархів.

«Ви загнали себе в пастку між молотом і наковальнею. Можливості для маневрів стрімко звужуються. Ви стали заручником для олігархів, які через фінансові групи і партії використали вас максимально, і ви їм більше не потрібні. Вони здають вас і вже шукають нову жертву. Що, безвихідь? Ні, вихід є. Він перед вами. І якщо ви його приймете, врятуєте і Україну, і свою родину, і себе. Більше того, ввійдете в історію людства як найвидатніша постать сучасності», — сказав громадський діяч.

Василь Любарець пропонує президентові покаятися, повернутися обличчям до народу і підтримати акцію безпосереднього народовладдя «Віче українського народу», яка відбудеться 14 жовтня в Києві на Майдані Незалежності.

«Шлях цей лише один — щире покаяння. А це означає, сьогодні і зараз повернутися до свого народу обличчям і всіма засобами підтримати акцію безпосереднього народовладдя від Громадянського Руху гідності Холодний Яр Українці повертаються „Віче Українського народу“ 14 жовтня 2017 на Майдані і повернути довірену вам владу і власність українському народу. Тільки в цьому разі ми зможемо захисти вас від олігархів. По-іншому, ми виборемо Україну, але вас захистити не зможемо. Петро Олексійовичу, через нас Бог надає вам останній шанс. Думайте, моліться, вирішуйте, але пам’ятайте, часу обмаль і він неупинно спливає», — наголосив Василь Любарець.