Несправедливо ув’язнений атовець потребує підтримки

Молодий тридцяти шестирічний чоловік у місці позбавлення волі отримав цукровий діабет, ішемічну і гіпертонічну хвороби, астенічний синдром та інші недуги.

Несправедливо ув’язнений атовець потребує підтримки

Розвідник із 74-го батальйону Андрій Каганський вже майже три роки знаходиться в СІЗО. Його визнали винним у нанесенні своєму знайомому тяжких тілесних ушкоджень, що у майбутньому спричинили смерть. Таке рішення прийняв голова Новокодацького суду Дніпра Ігор Нощенко. Не зважаючи на те, що знаряддя вбивства — ніж не знайшли, а Андрій Каганський мав алібі, бійця засудили до 8 років ув’язнення. Крім того, розвідник є діючим військовим. Відповідно, до українського законодавства, його справу мала б розглядати Військова прокуратура. Про ситуацію Андрія Каганського i-ua.tv вже писав раніше.

За тривалий час перебування у СІЗО, стан здоров’я військового істотно погіршився. Молодий тридцяти шестирічний чоловік у місці позбавлення волі отримав цукровий діабет, ішемічну і гіпертонічну хвороби, астенічний синдром та інші недуги. Відповідна інформація міститься у медичній довідці Андрія Каганського, виданій філією Центру охорони здоров’я державної кримінально-виконавчої служби України

Хвороби розвідника — результат незаконного позбавлення волі та поганого харчування. У медичному пункті СІЗО пігулок, необхідних для лікування недугів Андрія, просто немає. Грошей на медикаменти розвіднику також не вистачає. З родичів у нього тільки старенька матір на неповнолітній син. Батько Андрія помер невдовзі після його ув’язнення.

Щоб допомогти чоловікові, треба поповнити його «київстарівський» номер + 38 (096) 96 150 24. Завдяки послузі «Смарт-гроші» на «Київстар», мобільним рахунком можна розпоряджатися як звичайною банківською карткою. Коли Україна потребувала Андрія, він пішов на фронт. Тепер мужній воїн потрапив у біду. То ж давайте всі разом підтримаємо Андрія Каганського.