День соціальної справедливості у Василькові

20 лютого керівник Благодійного фонду «ПОДАРУЙ МРІЮ» Є. Котвіцький разом із головою громадської організації «ПРАВО ТА ЗАХИСТ ВАСИЛЬКІВЩИНИ» Р. Сухановим відвідали вихованців КЗ КОР «Васильківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ступенів».

День соціальної справедливості у Василькові

У Всесвітній день соціальної справедливості

20 лютого керівник Благодійного фонду «ПОДАРУЙ МРІЮ» Є. Котвіцький разом із головою громадської організації «ПРАВО ТА ЗАХИСТ ВАСИЛЬКІВЩИНИ» Р. Сухановим відвідали вихованців КЗ КОР «Васильківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ступенів». Школа-інтернат для дітей з тяжкими порушеннями мовлення забезпечує здобуття певного рівня освіти, проводить корекційно — розвиткову роботу дітей, які потребують корекції усного та писемного мовлення. У цьому навчальному закладі навчається 135 дітей віком від 6 до 18 років.

У подарунок дітлахи отримали необхідні засоби та матеріали для виготовлення ручних виробів та проведення майстер-класів. Як зазначив голова Благодійного фонду «ПОДАРУЙ МРІЮ» Євгеній Котвіцький: «Сьогодні ми згадуємо Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя заради свободи та кращого майбутнього нашої держави, дітей та онуків. Тому ми бачимо своєю місію у цей день пам’ятати про соціальну справедливість до дітей з обмеженими можливостями, які більше всього потребують уваги та підтримки з боку суспільства». Крім того, Є. Котвіцький та Р. Суханов подякували усім небайдужим жителям Василькова, підприємцям та представникам організацій, які надали допомогу в організації та проведенні цього заходу.

У свою чергу діти радо зустріли гостей щирими дитячими посмішками та теплотою у маленьких серцях. Цей візит засвідчив, що світ не без добрих людей, на допомогу яких учні завжди можуть розраховувати та знати, що їх пам’ятають і люблять.

Крістіна Сізова