На толоку разом!

В останній день березня, члени ГО «ПРАВО ТА ЗАХИСТ ВАСИЛЬКІВЩИНИ» спільно з волонтерами БО «Благодійний фонд «ПОДАРУЙ МРІЮ», організували та провели акцію «Разом на толоку!».

На толоку разом!

Незважаючи на холодну погоду, багато мешканців Васильківщини приєдналися до акції і допомогли здійснити прибирання та приведення у належний санітарний стан рекреаційні зони міста Василькова та смт Калинівки Васильківського району. Спільними зусиллями місцевої громади та активістів було очищено від сміття береги річки Стугна, дитячі та спортивні майданчики, інші об’єкти масового перебування та відпочинку населення.

Крім цього, за сприяння керівника БО «Благодійний фонд «ПОДАРУЙ МРІЮ» Євгенія Котвіцького було придбано та висаджено 30 нових дерев та кущів. Водночас організація придбала 20 урн для сміття і буде вдячна жителям Васильківщини за інформацію де їх встановлення більш потребує необхідності.

«Наша громадська організація планує зробити багато різноманітних справ, які зроблять наше місто красивим і чистим. Висадження кущів та дерев, наведення порядку на дитячих та спортивних майданчиках благоустрій куточків відпочинку, вирішення екологічних питань. Приємно, що до нас приєднуються все більше і більше активних та небайдужих людей. Разом ми зробимо наше місто найкращим на Київщині», — зазначив голова ГО «ПРАВО ТА ЗАХИСТ ВАСИЛЬКІВЩИНИ» Руслан Суханов.

Крістіна Сізова