Христина Панасюк презентувала альбом «Живи»

Вона співає про військових, волонтерів, міцне кохання та нашу майбутню перемогу над путінською Росією.

Христина Панасюк презентувала альбом «Живи»

Її пісні під гітару слухають українські захисники з початку війни. А все тому, що вони зрозумілі, теплі та близькі за духом. «Щастя» — саме такий позивний для неї вигадали бійці. З 2014 року ця дівчина дала 300 концертів на Сході. Христина Панасюк співає про військових, волонтерів, міцне кохання та нашу майбутню перемогу над путінською Росією.

Христина співає
Христина співає

У Дніпрі, 26 листопада вона презентувала альбом «Живи». Він у творчому доробку Христини має порядковий номер п’ять і містить 13 пісень. Альбом «Живи» дівчина писала впродовж 2020 — 2021 років. На концерт волонтерки до будівлі ОДА завітали волонтери, ветерани та курсанти-правоохоронці. До речі, Дніпро — це друге місто, де дівчина презентувала альбом. Першим стало її рідне Рівне.

Так виглядає альбом. Його придбати міг кожен охочий.
Так виглядає альбом. Його придбати міг кожен охочий.

Пісня «Я поруч» присвячена військовому медикові Яні Дугарь, дитячому кардіохірургові Юлії Кузьменко та музикантові Андрію Антоненку.

— Моїх друзів звинуватили у справі Шеремета. Нібито білоруського журналіста вбили саме вони. Це жахливо та жорстоко! Усі, хто знають Яну, Ріфа та Юлію не повірили у цей наклеп. Саме тому, ми зустрічали Новий Рік під стінами ІТТ (ізолятор тимчасового тримання — ред.). І тоді, я зрозуміла, що таке справжня любов, — розповіла Христина Панасюк.

Пісню «Комбат» Христина написала за ніч, а «Ніколи знову» присвятила нашій перемозі.

— Вона буде сильною та важливою і в серці в кожного з нас. У мене під час одного інтерв’ю запитали: «Що ти зробиш у перший день нашої перемоги та миру?» — «Обійму усіх, кого тільки можливо, усіх однодумців і заплачу», — відповіла я. Я вірю у перемогу наших волонтерів і небайдужих людей, — розповіла дівчина історію створення пісні.

Після презентації альбому, гості мали можливість зробити з Христиною фото. Потім відбулася автограф-сесія.