ЗРОБЛЕНЕ ДОБРО ПОВЕРТАЄТЬСЯ СТОРИЦЕЮ

Ми вже повідомляли про 7-річну дівчинку, яка усі свої заощадження віддала на бронежилет для воїна, але коштів не вистачило і вона цілий день продавала квіти, щоб заробити решту.

ЗРОБЛЕНЕ ДОБРО ПОВЕРТАЄТЬСЯ СТОРИЦЕЮ

Цією юною героїнею виявилася кропивничанка Варвара Хлевицька, а мрія, на яку накопичувала — сучасний смартфон. Проте за словами її мами Марини, дівчинка від самого початку війни цікавилася, чим вона може допомогти Збройним силам України. Тому не вагаючись віддала свої 1500 гривень, які протягом року збирала на телефон. Цих грошей на бронежилет не вистачало, тому вирішила продавати тюльпани на вулиці. Ціну на квіти не встановлювали, покупці платили на свій розсуд. За п’ять годин продала все, вторгувала чотири тисячі гривень. Гроші віддали на бронежилет.

Про самовідданий вчинок юної кропивничанки дізнався волонтер Кирило Мельник, він разом з Варею купили комплект захисту для бійця і передали його для воїна ЗСУ. Кому конкретно попаде цей бронежилет невідомо. Але та енергія душі вкладена у нього обов’язково збереже солдата в бою.

Зі свогобоку, щоб усі мрії збувалися — Кирило з друзями подарували Варі айфон. Тепер, у неї нова мрія — зібрати гроші на ще один бронежилет! Креативна дівчинка тепер продає усім бажаючим свої малюнки. Варя підписує малюнки, фотографується з ними і відправляє світлини кожній людині, яка скинула гроші. Конкретної суми немає, люди самі її визначають.