ДОПОМОГА ВІД КОТА-БЛОГЕРА

Нікого не здивуєш веденням сторінок у соцмережах від імені домашніх улюбленців.

ДОПОМОГА ВІД КОТА-БЛОГЕРА

Мав свою сторіз в Інстаграмі й харківський кіт Степан. Його фотогенічність завоювала серця мільйонів прихильників. Серед яких співачка Брітні Спірс, модель Хейлі Бібер та актриса Діана Крюгер. Однак після початку віроломної війни розпочатої росіянами, кіт-блогер на деякий час щез із поля зору шанувальників. Лише через два тижні його господиня Анна написала, що їм за цей час довелося пережити в осадному Харкові.

Прокинувшись на світанку, як і вся Україна, від вибухів, зрозуміли, що в їх затишний дім прийшла війна. У перший день були найжорстокіші руйнування. До сусідніх будинків щодня потрапляли снаряди й вони горіли, через тиждень постраждав і будинок Степана. Один снаряд вдарив у будинок, два впали у дворі перед будинком, але, дякувати Богу, обійшлося без пожежі. Тиждень перебуваючи у підвалі, без світла та повноцінної їжі, Степан змарнів і схуд, але завдяки волонтерам, разом зі своєю господинею був евакуйований на поїзді Харків-Львів. Потім вони дісталися польського кордону і через 9 годин його перетнули. Зрештою, опинилися у Франції, де Степан відпочив, набрався сил і виступив з пропозицією збору коштів для домашніх тварин, які потерпають нині від війни в Україні.

Через короткий час вже було зібрано 10 тис. доларів, які Степан з Анною передадуть до благодійного фонду Happy Paw, парку ХІІ місяців у Київській області, громадській організації UAnimals та Миколаївському зоопарку. «Мої дорогі друзі, я сердечно вдячний за вашу відповідальність та підтримку… Ваш внесок — неоціненний», — ваш Степан.