Розваги під час війни: куди сходити на Різдво 2022 року в Києві?

Війна змусила ми живемо в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, що випали на долю нашого народу, ми маємо жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Розваги під час війни: куди сходити на Різдво 2022 року в Києві?

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів. У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець.

«Зимова країна»

Локацію цього року вирішили провести під гаслом «Різдво не зупинити». На ВДНГ встановлять новорічну ялинку, а також відкриють ковзанку, гірку, Резиденцію Санти, Оранжерею та ще деякі зимові локації. Фудкорти наголошують на стравах, які можна приготувати «на вогні».

Коли: 24−25 грудня, з 10:00 до 21:00

Де: ВДНГ

Адреса: просп. Академіка Глушкова, 1

Вхід на територію ВДНГ вільний. Квитки — від 40 до 350 гривень. Діють знижки для пільговиків та військовослужбовців. Подробиці за посиланням.

Osocor Winter Residence: London Story

Це різдвяне містечко, присвячене дружньому Лондону, — London Story. Тут є велика ковзанка, атракціони, льодові спектаклі, різдвяні перформанси, цікаві програми для дітей та дорослих, а також Тауерський міст і навіть фігура Бориса Джонсона. При відключенні світла локація працюватиме на генераторі. На території також облаштовано укриття.

Коли: 24−25 грудня, з 10:00 до 22:00

Де: Osocor Winter Residence

Адреса: вул. Виноградна, 2

Скільки коштує: 350−500 гривень. Подробиці за посиланням.

Найбільша ковзанка країни

На Льодовому стадіоні в Києві відбудеться офіційне відкриття нової ковзанки просто неба. Після чого на відвідувачів чекає розважальна програма навколо новорічної ялинки. На території поряд працюватимуть комфортабельні роздягальні та точки фаст-фуду, де гості зможуть випити гарячі напої та перекусити.

Коли: 24−25 грудня, з 10:00 до 21:00

Де: Льодовий стадіон

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 9

Скільки коштує: вхід на ковзанку коштує 100 гривень, оренда ковзанів — 150 гривень. Подробиці за посиланням.

Stand Up Поки Нема Світла

Для вечора гумору електрика не потрібна. Свічки гріють повітря, смішні жарти прогрівають зал, а ваш гарний настрій зігріває наші серця. 6 молодих коміків виступатимуть для вас, кожен із них поділиться з вами частиною життя за допомогою жартів.

Коли: 24 грудня, 15:00

Де: Бочка Pub

Адреса: вул. Хрещатик, 19a

Скільки коштує: 100 гривень. Подробиці за посиланням.

Театр Тіней «Teulis»

Особливість вистави — інтерактивна взаємодія з глядачами, під час якої кожен глядач сам може виступити актором та створити власний образ. У шоу увійдуть вже відомі номери театру та нові елементи. Просто на ваших очах, за допомогою гри світла і тіні, розгортатиметься захоплююча історія, в якій кожен герой — це особистість зі своїм характером.

Коли: 24 грудня, 15:30, 18:00

Де: Київська консерваторія

Адреса: вул. Городецького, 1−3/11

Скільки коштує: 190−650 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава «Безіменна зірка»

Усі події вистави відбуваються менш ніж за добу, але за цей час кожен персонаж встигає прожити все життя… Одної весняної ночі в провінційному містечку Румунії зупинився столичний експрес-потяг. У ньому їхала надзвичайна пасажирка, яка не мала квитка. Волею долі на тому ж вокзалі виявився молодий чоловік, талановитий учитель космографії. Мабуть, тієї ночі зірки зійшлися, щоби ці двоє зустрілися.

Коли: 24 грудня, 16:00

Де: Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава «Двоє на гойдалках»

Ця неймовірна історія перенесе Вас до Нью-Йорка в епоху джазу 50-х. Перші п'янкі акорди живої гри на фортепіано розгорнуть долю двох одиноких сердець, що зустріли один одного серед хмарочосів та тісних вуличок. Джеррі та Гітель вирішили піти на ризик. Куди заведе їхня звивиста дорога кохання ми побачимо на сцені Нового Музичного Театру.

Коли: 25 грудня, 17:00

Де: Культурний центр «Арт-Братислава»

Адреса: вул. Олександра Архипенка, 5

Скільки коштує: від 250 до 400 гривень. Подробиці за посиланням.

Різдво у стилі Jazz

Прозвучать традиційні твори американського різдвяного джазового репертуару — Jingle Bells, Christmas Time is Here, Let it Snow, White Christmas, The Christmas Waltz та інші. Родзинкою вечора стануть пісні про головне зимове свято українською мовою. Зокрема, у джазовій обробці прозвучить відома у всьому світі колядка «Свята ніч, тиха ніч», повна світла та по-дитячому чистого очікування дива.

Коли: 25 грудня, 18:00

Де: Жовтневий палац

Адреса: Алєя Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: від 500 до 1180 гривень. Подробиці за посиланням.

Рекомендовані публікації