Прорив Саакашвілі. Берлінська стіна олігархату посипалась

Політологічні «консерви» ставлять з екранів телевізорів питання: а чи буде притягнутий до відповідальності Саакашвілі за незаконний перетин кордону?

Прорив Саакашвілі. Берлінська стіна олігархату посипалась

Політологічні «консерви» ставлять з екранів телевізорів питання: а чи буде притягнутий до відповідальності Саакашвілі за незаконний перетин кордону?

А чому б журналістам їх не спитати: чи були притягнуті до кримінальної відповідальності громадяни Східної Німеччини, які в жовтні 1989-го прорвали кордон із Західним Берліном і ознаменували падіння Берлінського муру?

Прорив Саакашвілі — це перший потужний удар нинішньому наскрізь прогнилому олігархічному режиму, який ще здатен тримати владу, але не здатен керувати постмайданною країною. Це, без перебільшення, міні-Майдан.

Тепер питання в іншому — а хто на лаві запасних. Судячи з облич, які супроводжували Міхо, ми знову стаємо перед загрозою заміни шила на мило.

Головне — не вестися на чергові солодкі обіцянки й не створити собі чергового кумира з засмальцьованої нафталінової колоди українського політикуму.