Перша міжнародна Конференція жінок-підприємниць «Успіх в тобі»

Це унікальна ділова подія року в Україні, яка має на меті згуртувати ділову спільноту та підтримати розвиток жіночого підприємництва, об’єднати зусилля жінок-підприємниць європейських країн до сталого розвитку. Трансляція розпочнеться о 10:00. Дивіться тут.

https://kie1.cdn.i-ua.tv/iuatv/temp_download/live/mp4/iua_3a1aa6bd.mp4

На учасників заходу очікує більш як 12 ТОП Спікерів з числа найуспішніших жінок України та успішних бізнесменів, які є визнаними на міжнародному рівні експертами в галузі досягнення цілей, таймінгу, краси, моди і стилю, та спеціально запрошена гостя з Німеччини — бізнес-експерт та успішна підприємниця, власниця торгової марки взуття та аксесуарів.

На Конференцію приїдуть представниці торгово-промислових палат та жіночих бізнес асоціацій з Німеччини, Литви, Грузії та Республіки Білорусь, представники партнерських торгово-промислових палат з України.

Місце та час проведення заходу: 12 листопада 2019 р. з 10.00 до 17.00 год., м. Київ, PREMIER PALACE HOTEL — вул. Пушкінська, 5−7/29, Гранд Холл «Софієвський».

Організатором заходу є Комітет жінок-підприємниць при Київській торгово-промисловій палаті за підтримки українсько-німецького партнерського проекту KVP Ukraine.