На ІТ-ишному фронті з’явилася перша перемога…

Ми добре пам’ятаємо про нахабний наїзд податківців на компанію «Ланет Нетворк» що прокотився соцмережами і ЗМІ на початку листопада.

На ІТ-ишному фронті з’явилася перша перемога…

Всі профільні асоціації та учасники ринку засудили таки дії податківців і написали запити у всілякі держані органи влади. Комісія з питань науки та ІТ звернулася до народних депутатів України, Уряду, Генеральної прокуратури та закликало їх втрутитися в ситуацію, провести службове розслідування на предмет умисного зловживання службовим становищем, задіяних у обшуку компанії Ланет Нетворк, посадовців ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві.

Сьогодні, було отримано листа від першого заступника прокурора міста Києва П. Кононенка від № 04/5−104−16 06.01.2017 року. За результатами досудового розслідування СУ ФР ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві 21.12.2016р. прийнято рішення про закриття кримінального провадження № 42016101090000037 від 15.03.2016р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України, за фактом умисного ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах службовими особами ТОВ «Ланет Нетворк».

Вітаємо усіх працівників «Ланет Нетворк» з завершенням провадження, відновлення прав та законних інтересів компанії та споживачів телекомунікаційних послуг.

Слава Україні!