Сексуальне надбання партії «Слуги народу».

Як це звичайно водиться, (а особливо при застосуванні відомих реформ), зразу знайшлось сотня високопосадовців — ідіотів, що почали перетворювати справжню утопію у життя…

Частина 1. «Декрет щодо націоналізації жінок».

Згідно даних архівних джерел,

У травні 1918 року з’явився «Декрет щодо націоналізації жінок», один із самих абсурдних документів тієї епохи. Цей декрет був надрукований у московській газеті «Вечірнє життя».

Авторами цього документу значились: депутати Кронштадтською ради робочих, селянських і солдатських депутатів та вільна асоціація анархістів міста Саратова.

Особливу пікантність цього декрету придавав її мотив.

Наведемо його в оригіналі: «…Социальное неравенство и законные браки, имевшие для буржуазии место до настоящего времени, служат орудием буржуазии, благодаря которому все лучшие экземпляры прекрасного пола находятся в их собственности, чем нарушается правильное продолжение человеческого рода …».

З перших рядків автори декрету пропонували, що з 1 травня 1918 року усі жінки від 17 до 32 років (що отримали назву «примірник народного надбання»), вилучались з приватного володіння і проголошувались власністю громади.

Ті ж, хто противився сексуальним відношенням з незнайомими чоловіками, переводились до розряду саботажниць, до яких приймались строго суворі засоби.

(Разом з тим, під дію декрету не підпадали жінки, які мали більше ніж 5 — ро дітей, або були старіші за 32 роки.)

Покаранню підвергались і чоловіки секс — одиниць, якщо вони противились процесу націоналізації. В разі протидії вони назавжди залишались мати право спати зі своєю власною дружиною.

А взагалі, декрет гарантував бувшим чоловікам право позачергового «використання» любимої дружини, правда, не частіше 3 — х разів на тиждень.

Згідно декрету, жінка була зобов’язана виконувати любу сексуальну примху кожного чоловіка, який іспитував до неї потяг.

Головною вимогою для чоловіків була приналежність до робітниче — селянського класу.

Жінка ж визволялась від своїх обов’язків лише по досягненню граничного віку, або в зв’язку з вагітністю, причому, коли вагітність перевищувала 6 — 7 місяців, а також 1 місяць після родів.

А до чого я веду? Згадав: авторами цього документу були депутати Кронштадтською ради робочих, селянських і солдатських депутатів !

Тобто, за своєю значимістю та можливостями на той час, вони не вступали сучасним депутатам Верховної Ради України !

Враховуючи міркування багатьох українців, які з великим сподіванням чекали оцінки дій сексуально «озабоченого» депутата партії «Слуги народу»,

були дуже здивовані рішенням партійного з’їзду з цього питання — «…а зробити вигляд, що нічого не трапилося, бо, якщо його звільнити, він перейде у позапартійне коло, а може стати і ворогом…».

До цього би, навіть, не додумалися і депутати Кронштадтською ради робочих, селянських і солдатських депутатів.

Тобто, своїми діями з’їзд партії «Слуга народу» ще раз показав, що своїм усе можливо і навіть таке, та їм за це нічого не буде!

Я вже не кажу про казочки щодо боротьби з корупцією.

Якщо народні обранці заплющують очі на порушення своїх колег, вони автоматично стають співучасниками цій протиправних, а в даному випадку — сексуальних дій!

Втім, як я зрозумів, головне рішення з’їзду та завдання «Слуг» — місцеві вибори у грудні !

Шановні депутати від партії «Слуги народу». Можливо вам вдруге вдасться обманути народ, застосовуючи відповідні технології та виграти місцеві вибори, але майте на увазі, що третього разу вже не буде!

Народ можна обманути раз, можна два, але втретє не буває, він ніколи не повірить!

Дивіться, щоб не було, як у декреті «колег з Кронштату».

Втім, я все ж таки продовжу щодо «Декрету».

Революція зняла багато заборони, у тому числі і негласне табу на оголене жіноче тіло. Те, що на протязі багатьох років ховалось і подавлялось, виплеснулось у вигляді неконтрольованих емоцій революційно налагоджених мас.

Натовп оголених людей ходили по Москві з лозунгами «Долой сором!». Особливо прогресивні товариши закликали до масових злягань.

Подібна сексуальна утопія, за думками її авторів, повинна була привести суспільство до повної свободи людських взаємовідношень, ліквідував інститут браку і сім’ї

З’явившись після друку, «Декрет» мав непередбачені наслідки. Як це звичайно водиться (навіть і у нас з впровадженням відомих реформ), зразу знайшлось сотня високопосадовців — ідіотів, що почали перетворювати його у життя.

Причому, нікому з них не прийшло на ум перевірити, чи дійсно це офіційний документ, чи ні. Віра у надруковане слово була безмежною!

Плітки щодо націоналізації молодих жінок розповсюджувались з дивовижною швидкістю і як слідувало очікувати, визвало паніку і безлад у всій республіці. Жінки голосно ревіли, як корови, а їх чоловіки з вилами готувались їх захищати.

Як свідчать архівні дані, особливу активність комуністи проявили у Поволжі, а гірше всього справи обстояли у провінціях.

Із Симбірської губернії в паніці телеграфували аж до Леніна о масових безладах, які трапились в результаті перетворення даного декрету у життя.

І такі випадки були не поодинокі. Масові насильства жінок валом прокачувались по молодій республіці.

(далі буде)