Фейсбучний brainstorm

Пасіонарії задають напрям і дедлайн прагнень. Захід і Московія придушують наші прагнення економічно та вбиваючи найкращих на війні. Вікно можливостей змінити ситуацію скоро зникне. Думаю Зеленський відчуває цю ситуацію, а тому буде поспішати.

Цікава дискусія сьогодні у коментах під постами відбулась. Так би мовити Фейсбучний brainstorm.

На питання: чи вийде у Зе? Експерти торкнулись прагнення людей під час «Революції на граніті», «України без Кучми», «Помаранчевої Революції», повалення яника і пороха і перейшли у площину описання нашої ідентичності мовою притаманних нам цінностей і прагнень.

Так от, наш народ виборює право творити свою Цивілізацію, кров наших людей кипить у прагненні до Свободи, Гідності і Справедливості! Ми хочемо на основі Своїх власних цінностей та наявних світових інновацій вибудовувати Свою культуру!

Пасіонарії задають напрям і дедлайн цих прагнень. Захід і Московія придушують наші прагнення економічно та вбиваючи найкращих на війні. Обрані правлячи режими спираючись на пасивну більшість і «догоджаючи» олігархам замикаються у «своїх шнягах», а тому швидко втрачають суспільну підтримку. І тут відбувається «надлом»!

Фази і засоби Майданів різні: мирні, криваві, електоральні.

Думаю Зеленський відчуває цю ситуацію, а тому буде поспішати.