22 грудня день зимового сонцестояння — це астрономічний новий рік, один з наймогутніших днів в році !!!

В день зимового сонцестояння, 23 грудня, можна змінити долю і починаючи новий цикл, виконати свої бажання і заручитися підтримкою вищих сил на майбутній рік.

Дні близько зимового сонцестояння — це найкращі дні в році, коли можна реально змінити свою долю. Три доби до 22 грудня і троє після — це енергетично заряджене час, коли на Землю сходять сильні потоки енергії

🌞 Як проводити ці дні?

Варто прислухатися до порад пращурів і поважаючи сам рух нашої планети в космосі — відчути енергію сонцестояння (сонцевороту).

У цей енергетично особливий, заряджений час можна змінити долю, обставини, позбутися застарілих переконань, звичок, подій, переродитися, як заново народжується оновлене Сонце.

Що потрібно зробити?

1. Провести очищення простору від всього старого, непотрібного на всіх планах — матеріальному, ментальному, духовному, — як в приміщенні, так і в собі самому. Проведіть генеральне прибирання, розберіть речі, віддайте ті, що вже вам точно не знадобляться. Те ж саме зробіть і в плані інформаційного простору, звільнивши себе від деструктивних контактів і негативних думок.

2. Дякуйте року, що минає і всім людям, хто став для вас підтримкою і опорою. Подяка здатна творити чудеса, показує, що ви цінуєте те, що отримали і готові до нових подарунків і благословення. Побажання щастя, радості і добра — це найпростіше, що ви можете подарувати всім своїм близьким і знайомим.

3. У харчуванні — легкий пост, варто уникати алкоголю і інших речовин, що змінюють свідомість.

Зимове Сонцестояння — медитації:

Перші 12 днів після Солнцевороту символічно пов’язані з 12 місяцями року.

Сам день сонцестояння важливо провести на енергетичному підйомі, радісно і усвідомлено. Все, що ми хочемо вкласти в Новий рік свого життя, треба вкласти в цей день.

Якщо проаналізувати традиції зимового сонцестояння з позицій сучасності, то це сакральний період, коли становище світил і космічні потоки енергії відкривають доступ до енергоінформаційним полях Всесвіту.

☀️Правильно сформульовані побажання і молитви створюють певні «програми», що діють протягом наступного певного відрізка часу.

Особливу ефективність їм надає одна важлива умова: всі ритуали, молебні і застілля вимагють масової участі.

Включіть в програму свята участь в масових гуляннях — це зміцнить ваше здоров’я і підніме соціальний статус.

Вітайте гучні і рясні застіллями в широкому колі друзів, рідних і сусідів — вони притягують добробут, гармонію сімейних відносин. Згадайте пращурів! Зовсім необов’язково їх про що-небудь просити, просто зміцните зв’язок зі своїми охоронцями.

☀️Приготуйте дарунки і зробіть пожертвування на користь бідних, на відновлення історичної будівлі або добрі справ, допоможіть ближньому. Всесвіт неодмінно відгукнеться на це доброзичливим ставленням з боку оточуючих, що полегшить вам досягнення будь-якої поставленої мети.

Сонцестояння знаменує собою оновлення, початок нового циклу. Як і вся земна природа, кожна людина, подібно до змії, скидає стару шкіру і як би починає жити заново, отримуючи нову оболонку. Відбувається процес очищення, який можна посилити за рахунок досить простих практик. Можна додати собі нові енергії, такі як енергії процвітання, успіху, здоров’я. Раніше цього домагалися в ході масових ритуальних дій.

Зараз ви можете використовувати простий, але ефективний прийом.

☀️В ніч сонцевороту встаньте під душ, уявляючи собі, як вода змиває весь негатив — невдачі, хвороби, помилки. Спробуйте подумки побачити, як все це перетворюється, йде по стоку, розчиняється в землі. А натомість, також на рівні візуалізації, слід закликати енергії, яких вам бракує. Ще один важливий момент. У періоди трансформації світ перебуває в нестійкому, рухомому стані, що підсилює ймовірність травм, нещасних випадків, збоїв в справах. Тому в цей день людям необхідно бути особливо обачними, уважніше ставитися до свого здоров’я, не планувати на цей момент важливих справ, далеких поїздок, медичних процедур.

☀️Саме в цей день можна починати будувати плани на майбутнє, бажано записуючи їх на папері, а напередодні, ввечері — варто подумки пройтися по минулому року, відпустити весь негатив, який мав в ньому місце, пробачити себе і всіх навколо за вільні чи невільні образи, звільнивши свій розум і душу від них. І наповнюватися: позитивними думками, світлими намірами, заповітними бажаннями і, звичайно ж, любов’ю.

Будь-яке бажання стає здійсненним, коли при зовнішньому спокої вся активність відбувається всередині, за допомогою внутрішньої роботи, звернення до себе, в стані драйву і польоту, легко і з задоволенням

А тепер перейдемо до ритуалів, які необхідно виконати для настання позитивних змін в житті.

Етап 1. Очищення. Щоб впустити в своє життя нове і світле,
спочатку потрібно звільнити для нього місце, позбувшись від негативних думок, установок, подій минулого. Для цього на чистому аркуші паперу випишете всі події, які Ви хочете відпустити зі свого життя, які викликають тривогу і пов’язані з неприємними переживаннями: почуття провини, образи, злості або інше. В кінці списку обов’язково додайте слова: «Прощаю і відпускаю». Подякуйте всім подіям за те, що вони були, за той досвід, який Вам дали, за те, що допомогли Вам стати мудрішими.

Другий спісок— перелік того, що Ви хочете змінити в собі, можливо, риси характеру, почуття провини, здатність ображатися і ображати Перечитайте списки ще раз, прислухайтеся до своїх відчуттів, обов’язково подякуйте.

І — в вогонь!

Доки горить папір, подумки продовжуйте відпускати все перераховане, дякувати за досвід і представляти, як весь негатив, сконцентрований там, трансформується у щось хороше: конфетті, метелики, квіти — на Ваш розсуд.

Етап 2. Наповнення. За очищенням слідує наповнення. І звичайно ж, наповнюватися потрібно позитивом, любов’ю і мріями. Пропонована техніка заснована на роботі з вогнем. На чистому аркуші паперу перерахуйте всі свої заповітні бажання (головне — пам’ятайте про правила формулювання мрій). Відкрийте вікно, зверніться до стихій, в першу чергу, до стихії повітря, попросіть виконати Ваші бажання і подякуйте за їх здійснення, підпаліть список і відпустіть його за вікно. Робіть це з упевненістю і довірою Силам Всесвіту. Наповняйте все любов’ю, благодаттю і вдячністю.

Зимове Сонцестояння — медитації:

Настав час для того, щоб переосмислити свої досягнення, плани і цілі, проникнути в сутність своїх бажань і усвідомити, що лежить в їх основі. Подумайте, до чого ви прагнете, що для вас найбільш важливо. Для медитації вам потрібно вибрати одне найзаповітніше бажання і постаратися візуалізувати його, уявити, що воно вже виконується.

В день зимового сонцестояння найкраще медитувати при свічках, які можна розставити в формі кола, який символізує Сонце. У цей день можливість змінити свою Долю в кращу сторону дуже велика!

Однак у всьому потрібно дотримуватися обережності, — особливо в візуалізації бажань. У людей, що постійно практикують медитації може прокинутися внутрішній вогонь, після чого вони зможуть піднятися на вищий щабель свого духовного розвитку.

Це найкращий час для тих, хто усвідомлює всю важливість духовного світу, — адже саме гармонійний духовний світ робить людину щасливою і в світі матеріальному.

☀️Медитація «Лабіринт» в день зимового сонцестояння допоможе в пошуках важливого рішення, відповіді на хвилююче питання, вирішення проблеми, виходу із заплутаної ситуації або ж у пошуках власного Духовного шляху.

Для медитації постарайтеся візуалізувати лабіринт, який вам належить пройти, щоб знайти вихід (зі складної ситуації, проблеми і т. д). Якщо візуалізувати лабіринт складно, ви можете створити його за допомогою звичайної палички, намалювавши його на будь-якому грунті, піску, снігу. Не потрібно створювати складний лабіринт з безліччю входів і виходів; намалюйте або візуалізують нескладний лабіринт у формі кола, в якому є один вхід, один вихід і центр.

Уявіть, що ви стоїте перед входом в лабіринт; подумайте, що ви шукаєте, яке питання або ситуація вас хвилює, яку проблему ви повинні вирішити, зробіть глибокий вдих і починайте свій шлях. Постарайтеся розслабитися, відпустити свої переживання, не думати про проблему, а просто прогулюйтеся по лабіринту, спокійно, не поспішаючи. Все, що вам потрібно робити — це прислухатися до своїх відчуттів, почуттів та емоцій. Коли ви дійдете до центру лабіринту, до вас може прийти відповідь на ваше запитання, важливе рішення, осяяння. Ви самі зрозумієте, коли буде пора йти до виходу.

Чудес вам і виконання ваших мрій !