Чергове досягнення Олени Думи — 2 літри крові підлеглих

Восьмий місяць Олени Думи на посаді Голови АРМА. Колектив тріщить по швах, плинність кадрів зашкалює, з команди її радників вже не залишилось жодного

https://arma.gov.ua/news/typical/den-donora-personal-natsagentstva-zdav-krov-dlya-zsu-ta-tsivilnih-patsientiv

Восьмий місяць Олени Думи на посаді Голови АРМА. Колектив тріщить по швах, плинність кадрів зашкалює, з команди її радників вже не залишилось жодного. За обіцяними пані Оленою «революційними» порядками на конкурентних засадах не відібрано жодного управителя на тисячі арештованих активів, сумарна вартість яких сягає сотні мільярдів гривень. Американські та європейські офіційні структури, за таких умов, вимагають від перших осіб України терміново переобрати Голову АРМА.

На фоні відсутності результатів роботи керівництво АРМА в чергове вразило своїми новинами.

Так, 2 лютого нацагентство виклало в пабліки фото співробітників, які здали кров на потреби військових. Людям з фото низький уклін за активну громадську позицію.

Принагідно за кадром

В новині відсутнє фото харизматичного лідера Олени Думи, яка показує приклад колективу. Дійсне обличчя вже відоме більшості: https://www.stopcor.org/ukr/section-suspilstvo/news-ochilnitsi-arma-dumi-zakidayut-zvyazki-z-derzhzradnikami-ta-rozporyadzhennya-konfiskovanimi-aktivami-cherez-tinovogo-kuratora-gronu-26−01−2024.html

Серед донорів нема жодного представника керівного складу і взагалі відсутнє будь-яке обличчя з тих, яких Олена Дума презентувала на фото за півмільйона як свою нову команду.

За таких умов, проактивними виявились всього 3% всього трудового колективу агентства, яке налічує кілька сотень чиновників.

100% працівників АРМА, які не забезпечують результативності діяльності органу, отримують гроші з бюджету та заброньовані від призову, в новині не фігурують.

Свою «блакитну кров» пошкодував Великоречанін Павло Олександрович, заступник О. Думи з розшуку активів, який не виходить з поля зору антикорупційних організацій.

https://www.stopcor.org/ukr/section-suspilstvo/news-zamgolovi-arma-velikorechanin-zadeklaruvav-porsche-ta-vip-maetok-pid-kievom-05−01−2024.html
https://i-ua.tv/blogs/85165-komanda-oleny-dumy-provodyt-antyderzhavnytsku-polityku-v-arma

Що не так з кров’ю керівників юридичного управління Ксьондза Сергія та управління персоналу Котельникова Олександра?! Градус не такий???

https://i-ua.tv/news/84343-prodazh-posad-za-20-tysiach-dolariv-shcho-vidbuvaietsia-v-arma

Чому сховався «професор-сором міліцейського мундиру» Чубаєвський Віталій Іванович?!

https://i-ua.tv/blogs/84474-vladyslav-romanov