Звіт з виставки: «Планета Земля — Єдина: Україна-Великобританія»

На виставці представлені творчі роботи художника, скульптора, архітектора талоновитої мисткині з Британії Zoe Barker Moss

Опис:

Планета Земля — Єдина: Україна-Великобританія.

Запрошуємо приєднатись до виставки «Планета Земля — Єдина: Україна--Великобританія «у приміщенні Верховної Ради України по вул. Грушевського, 5 (кулуари, 3-й поверх), з 18 червня — 21 червня 2019 року.

Арт-Куратор: Альона Яремчук та Микола Зінченко за підтримки Юридичної Консалтингової групи «Яремчук та партнери», Аукціонного Будинку «Arsani», JCI Ukraine.

Мета: Підтримка та розвиток відносин між Україною та Великобританією, через обмін культурним та історичним досвідом в розрізі культурної Дипломатії.

Відносини співпраці між країнами починаються від 10 січня 1992, коли була підписана політична декларація і меморандум про взаєморозуміння між урядами України та Великобританії.

Митці презентують свої роботи надихаючись співдружністю 2 держав, світовим проектом #PeaсeisPossible та українським проектом «Планета Земля Єдина» який висвітлює українську культуру та культуру інших країн світу. Вже було проведені виставки про Кубу, Грузію, Німетчину, Ізраїль, Канаду, Бразилію, Індію, Америку, Ірак.

На виставці представлені творчі роботи художника, скульптора, архітектора талановитої мисткині з Британії Zoe Barker Moss та українських художників Олени Рижих, Юрія Матвіенко, Віктора Гостило, Ольги Золотько, Альони Яремчук, Анни Царюк-Грицик.

Книги автора Lola Nova «Як не вбити музу» чотирьма мовами та «Коридор Натхнення» (збiрка поезii з арт галереєю художників).