Еротичний трилер від Молодого театру

27 вересня Київський національний академічний Молодий театр запрошує на першу прем’єру 41-го театрального сезону — еротичний трилер «Аромат жертви».

Еротичний трилер від Молодого театру

Автор п’єси — Олександр Головач — переможець курсу «Майстерня Молодого. Драматург»

(2018−2019). Мета проекту «Майстерня Молодого. Драматург» — поява творів від сучасних авторів та ознайомлення всіх бажаючих — глядачів та фахівців з новими п’єсами.

Протягом десяти місяців молоді драматурги опановували професію та писали п’єси в умовах повного занурення й тісної співпраці з репертуарним театром. Результат цієї тривалої роботи — створення шести п’єс. Драматургічний матеріал було опрацьовано режисерами та акторами Молодого театру в форматі читки.

За результатами читки обрано автора-переможця, п’єса якого поставлена на сцені Молодого театру.

Напевне той, хто прочитає наведені нижче слова, неодмінно захоче відвідати нову виставу.

Можу тільки уявити її здивування упереміш із задоволенням від усього, що відбувається. Моє дихання почастішало, в моїх грудях дуже багато повітря, яке мені заважає дихати. Мені хочеться його перекрити, зв’язати, задушити, розтоптати, втопити, вбити, позбавити його права на існування. Що зі мною?
…Чудовий запах. Це страх, його випромінюють всі пори твого тіла, але це тільки початок, потім буде біль.
…Шість років майже кожного дня разом, підтримувала, раділа, плакала, а коли перший раз в житті відкрилася, зізналася, одну всього тільки відповідь хотіла почути, так зразу втекла.
…Я кожного вечора зустрічав маму з роботи, бо вона боялася місцевих собак. Дивлюся на годинник, а вже десять хвилин, як мама йде одна, серед собак.
…Так і весілля зіграли через місяць. На весні вже вагітна ходила. Життя наче добре було. Народила доньку. Потім сина, але він тяжко хворів та й помер на шостому році, земля пухом. Про Андрія більше так і не чула.

Бонусом до прем’єри стане вулична вистава «Марко Пекельний» на подвір’ї Молодого. Початок о 21.00. Вхід вільний.