Леся Українка у «Колесі»

У приміщенні Київського академічного театру «Колесо» нещодавно відбулася театрально-концертна програма заслуженої артистки естрадного мистецтва України Юлії Сак та народної артистки України Світлани Мирводи «Без надії сподіваюсь», присвячена 152-й річниці від дня народження Лесі Українки.

Леся Українка у «Колесі»

В основу програми увійшли уривки з моно вистав актриси Юлії Сак «Лісова пісня» та «Без надії сподіваюся», поставлених режисером Ольгою Тичиною-Яновською, за творами геніальної української письменниці Лесі Українки. Як стверджують деякі театрознавці, акторка Юлія Сак володіє неповторною палітрою акторської майстерності, витонченим та креативним виконанням різнопланових ролей. Вона переконливо втілила на сцені образи самої Лесі Українки, Мавки та Касандри. Кожна із героїнь, у її виконанні, були органічними і правдиими, а сльози блищали не тільки на очах Юлії Сак, а і на очах вражених до глибини душі, глядачів.

Своєю життєдайною сонячною творчістю порадувала глядачів і народна артистка України Світлана Мирвода. Пісні у її чарівному виконанні, були не тільки співзвучні з яскравою грою акторки Юлії Сак, а й подарували глядачам неабиякий запал енергії. Не залишив байдужими глядачів і ведучий театрально-концертної програми «Без надії сподіваюсь» Віктор Коньяков, який чуттєво виконав свою авторську пісню. Фінальним акордом програми стала овація глядачів і теплі слова подяки талановитим мисткиням, які від всього серця подарували глядачам свою неповторну творчість.