Лялькові сюрпризи

Київський академічний театр ляльок презентує нову виставу «НОВОРІЧНА СТОРІ: БЛОГЕРИ В ТЕАТРІ».

Лялькові сюрпризи

2 грудня, о 12:00 та о 15:00 відбудуться два прем’єрних покази новорічної постановки народного артиста України Бориса Чуприни.

«Це проста історія, можна навіть сказати, класична — у форматі різдвяної пригодницької комедії. Сучасні діти прокрадаються в театр, щоб наробити сториз, але раптом виявляється, що вночі в театрі відбувається щось дивовижне. В цій казці ми використали частини з інших вистав нашого театру — це знайомі дітям історії — Аладдін, Попелюшка, Ніч перед різдвом. Але, крім взаємодії з відомими історіями, героям ще доведеться розгадувати загадки та вирішувати квести» — розповідає про виставу її режисер, Борис Чуприна.

Директор-художній керівник КАТЛ, Ігор Гулий коментує: «Загалом, ця історія не лише цікава, але і корисна. Адже це привід поговорити з дітьми і підлітками про те, чи варто ризикувати своєю безпекою заради контенту».

З 2 грудня і до 7 січня Київський академічний театр ляльок працюватиме дуже інтенсивно. Лише на грудень заплановано зіграти 42 вистави, і через кількість охочих вже доводиться організовувати додаткові. В програмі будуть й інші вистави театру, а також, за традицією, розважальна програма і привітання Миколая після кожної вистави

Прем’єрні покази вистави «НОВОРІЧНА СТОРІ: БЛОГЕРИ В ТЕАТРІ» відбудуться 2 грудня, 2023 року, о 12:00 та 15:00 за адресою, вул. Грушевського, 1а. В театрі працює найпростіше укриття.