Захист Персональних Даних у сфері цифрової економіки (продовження)

Захист Персональних Даних у сфері цифрової економіки (продовження)Форум «Захист Персональних Даних у сфері цифрової економіки», приурочений міжнародному «Дню Захисту Даних» (28 січня).

На одному майданчику зберуться професіонали в галузі захисту персональних даних, міжнародні експерти та представники профільних державних установ, провідні «гравці» бізнесу в сфері захисту інформації, електронних сервісів, провайдери для обговорення основних питань. Існує думка, що бізнес, який працює в Україні не дотримується принципів захисту персональних даних і не зацікавлений у посиленні відповідальності, що передбачена GDPR, та не потребують регулятора. Перевіримо.

Форум «Захист Персональних Даних у сфері цифрової економіки», приурочений міжнародному «Дню Захисту Даних» (28 січня).

На одному майданчику зберуться професіонали в галузі захисту персональних даних, міжнародні експерти та представники профільних державних установ, провідні «гравці» бізнесу в сфері захисту інформації, електронних сервісів, провайдери для обговорення основних питань. Існує думка, що бізнес, який працює в Україні не дотримується принципів захисту персональних даних і не зацікавлений у посиленні відповідальності, що передбачена GDPR, та не потребують регулятора.