Народження «ЗалізноїПошти»

Дві найбільші інфраструктурні компанії країни Укрзалізниця та Укрпошта об’єднуються для того, щоб дати поштовх розвитку економіки у воєнний період

ЗалізнаПошта
ЗалізнаПошта

#ЗалізнаПошта народилася як ідея на початку тижня, а наприкінці тижня перший рейс із поштовим вантажем уже вирушив вагонами Укрзалізниці!

Що стимулювало це партнерство?

Перше: логістичні ланцюги потребують перелаштування, а залізниця — очевидно найбільш надійне та прогнозоване рішення. Під час війни й поготів, бо автошляхи стали небезпечнішими, а дорога — довшою через блокпости.

Друге: на пошту сьогодні покладено більше зобов’язань, аніж зазвичай, — це й гуманітарка, й продуктові набори, й евакуація бізнесів. А власних логістичних можливостей більше не стало, тож забезпечити клієнтові потрібну швидкість доставки допоможе саме залізниця.

Виграють усі, а насамперед відправники та отримувачі посилок!

Третє: розвиток поштових перевезень залізницею крокує в ногу з політикою Євросоюзу, який поставив амбітну задачу подвоїти частку залізниць у мультимодальних перевезеннях до 2030 року з метою зменшення заторів на транспортних артеріях та викидів CO2 в атмосферу.

Тому без довгих перемовин вдарили по руках і поїхали зі Львова до Києва!

Більше напрямків і більше вантажів уже найближчими днями — доставимо все!

ЗалізнаПошта
ЗалізнаПошта