У Києві сформували окрему охоронну роту для захисту об‘єктів критичної інфраструктури

У Києві сформували окрему охоронну роту для захисту ключових об’єктів критичної інфраструктури. Сьогодні її бійці прийняли присягу на вірність народу України.

«Київ продовжує посилювати оборону. Зокрема, захист і охорону ключових об‘єктів критичної інфраструктури. Тих, що забезпечують функціонування міста — зокрема, постачання світла, води, газу, теплової енергії та інших. Ворог продовжує обстрілювати українські міста. Неодноразово були намагання пошкодити і об‘єкти інфраструктури життєзабезпечення столиці. Щоб взяти їх під надійний захист, у Києві сформували окрему охоронну роту батальйону військової частини. Служать у ній, зокрема, і 7 депутатів Київради, — написав Віталій Кличко. — Сьогодні бійці, які обороняють об’єкти критичної інфраструктури столиці, прийняли присягу на вірність народу України. Вони вже пройшли навчання та мають необхідний практичний досвід і навички захисту таких об’єктів в умовах воєнного стану».

Він зазначив, що міська влада сьогодні тісно співпрацює з керівництвом Сухопутних військ Збройних Сил України для захисту столиці в усіх сферах.