Силовики поранили під час затримання «рейкових партизанів» Білорусі

Силовики режиму Лукашенка затримали трьох білорусів 27 та 28 років, причетних до знищення двох релейних шаф сигнальної установки під Осиповичами, що забезпечує рух залізничних поїздів.

Силовики поранили під час затримання «рейкових партизанів» Білорусі

У МВС Білорусі повідомили, що в ніч на 30 березня за силової підтримки спецпризначенців «СОБР» було затримано трьох жителів Бобруйска, одного було поранено.

За даними «Вясни», при затриманні чоловіки чинили активний опір і намагалися втекти. Сили безпеки застосували зброю. Один із затриманих отримав поранення та перебуває в медичному закладі. Іншим було надано медичну допомогу на місці.

Начальник кримінальної поліції МВС Білорусі Геннадій Казакевич заявив, що «акти тероризму на залізниці РБ жорстко припинятимуться» силовиками з використанням зброї.

6 квітня стало відомо, що 30 березня поліція затримала ще одного співробітника білоруської залізниці, співробітника Барановицького відділення «БЖД» та адміністратора тематичних ресурсів «БЖД» у «ВКонтактіе та «Однокласниках» Валентина Самасюка. Де він зараз перебуває і в якому стані невідомо, повідомляє @belzhd_live.

Наприкінці березня у Білорусі за диверсії було затримано не менше 40 залізничників.