Протягом останніх 10 днів понад 900 підприємців відновили свою роботу у столиці

Протягом останніх 10 днів понад 900 підприємців відновили свою роботу у столиці. Також для недопущення гуманітарної кризи за ініціативи Київського міського голови Віталія Кличка працює Гуманітарний штаб Києва

Про це повідомив сьогодні заступник міського голови — секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко в етері телеканалу «Апостроф TV».

За словами Володимира Бондаренка, Київ поступово повертається до мирного життя, у місті відновлюють діяльність суб’єкти господарювання.

«Поступово торгові мережі відновлюють логістичні шляхи доставки продовольства до столиці. Протягом останніх 10 днів на мапі міста відновили роботу понад 900 об’єктів бізнесу, в тому числі продуктові магазини, аптеки, банки та заклади харчування. Наразі працюють майже всі мережі продовольчих товарів. Гуманітарний штаб забезпечує найнезахищеніші верстви населення і допомагає з логістикою роздрібній торгівлі, щоб мешканці мали змогу купувати все необхідне в магазинах та аптеках, які вже працюють», — розповів Володимир Бондаренко.

Він додав, що ситуація у столиці під контролем, продовольчої кризи немає.

Нагадаємо, що в Київській міській раді врегулювали питання комплексної підтримки суб'єктів господарювання столиці під час дії воєнного стану.