Разом з побратимами боронити рідну землю від загарбників

Олександр отримав інвалідність через поранення у 2014-му. Попри це, з четвертого дня широкомасштабного вторгнення рашистів в Україну він знову у строю

Разом з побратимами боронити рідну землю від загарбників

Коли одні здорові чоловіки намагаються кинути свою країну в небезпеці, тікаючи у жіночому платті чи ховаючись між дитячих речей, інші навіть з інвалідністю стають до лав захисників. Серед героїв — прикордонник Олександр, який попри другу групу інвалідності, опинився серед побратимів уже на четвертий день після повномасштабного вторгнення рашистів.

Інвалідність Олександр отримав через поранення. У 2014-му році він керував групою, яка завадила російським диверсантам підірвати міст на Донеччині. Коли молодий офіцер переймався, щоб усі підлеглі сіли в бронемашину, ворог зрозумів, що він є командиром і відкрив прицільний вогонь. Навіть пораненим Олександр продовжував керувати групою, яка до кінця виконала поставлене завдання.

Після поранення Олександр лікувався, потім продовжував службу. Керівники цінували його як професіонала, а підлеглі поважали, як турботливого командира, але через проблеми зі здоров’ям наприкінці минулого року Олександр звільнився. У прикордонному відомстві він прослужив 15 років, 5 з яких — на війні. Та коли ворог почав широкомасштабний наступ, офіцер знову повернувся у стрій і разом з побратимами боронить рідну землю від загарбників.