«Київгаз» відновлює газопостачання до пошкоджених будинків

Фахівці «Київгазу» продовжують ремонтні роботи на газопроводах, пошкоджених уламками ракет. Спільно з керівниками керуючих компаній будинків і ОСББ керівництво компанії планує поетапний ремонт і відновлення пошкоджених чи зруйнованих газових мереж будинків.

Це 48 будинків у Дарницькому, Оболонському, Подільському, Святошинському, Шевченківському районах столиці — багатоповерхівки та будинки приватного сектору. На сьогодні розподіл газу відновлений до більшості квартир і приватних будинків. Про це повідомили в прес-службі акціонерного товариства «Київгаз».

Як повідомили в компанії, цілодобово працюють сім бригад аварійно-відновлювального управління, щоб локалізовувати та ліквідовувати витоки газу, оперативно зупиняти газопостачання до будинків, щоб уникнути вибуху чи займання. Нагадуємо, що номер аварійної газової служби АТ «Київгаз» — 104. Телефонуйте, якщо відчули запах газу у квартирі, під’їзді чи надворі.

Також нагадують, що фахівці клієнтського сервісу АТ «Київгаз» продовжують приймати звернення споживачів та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування:

  • в особистому кабінеті (зареєструватися або увійти до кабінету, якщо ви вже зареєстровані);
  • через чат-бот в мережі Viber viber.com/kyivgazchatbot (натиснути «Start» та обрати потрібну функцію);
  • через чат-бот в мережі Телеграм: telegram.me/KyivgazBot (ввести номер особового рахунку і обрати кнопку «Передати показання газового лічильника»);
  • через автовідповідач контакт-центру: (044) 495−04−04 та (097) 495−11−04.