Британія має намір збільшити фінансову допомогу Україні — Джонсон

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон у телефонній розмові з президентом України Володимиром Зеленським заявив про готовність надати додаткову військову допомогу.

Також глава британського уряду додав, що Лондон надасть Києву економічну та гуманітарну підтримку.

Представник Джонсона підтвердив, що між прем'єром і Зеленським відбулася телефонна розмова. Під час бесіди глава британського уряду заявив про прихильність до зміцнення України.

Джонсон підтвердив, що Великобританія продовжить надавати Україні додаткову військову допомогу, щоб надати українцям необхідне оборона озброєння, — цитує видання слова представника британського прем'єра.

Ще Джонсон запропонував Україні постійну економічну та гуманітарну підтримку з боку Великої Британії.

Нагадаємо, посол Сполученого Королівства Мелінда Сіммонс заявила про своє повернення до столиці України після вимушеної евакуації перед початком війни.

Британські дипломати зберігали свою присутність в Україні після евакуації посольства у середині лютого. Персонал представництва працював у Львові, але не надавав консульських послуг.

Напередодні міністр закордонних справ Великобританії Ліз Трасс запропонувала постачати західну зброю Грузії та Молдові через загрози Росії.

Детальніше: socportal.info/ua/news/london-zayavil-o-dopolnitelnoi-pomoshchi-ukraine/