МОН пропонує для громадського обговорення проєкт Державного освітнього стандарту з професії 7244 «Електромонтер охоронно-пожежної сигналізації»

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі професійної (професійно-технічної) освіти, заклади професійної (професійно-технічної) освіти, підприємства, установи та організації, незалежно від їх підпорядкування та форми власності, що видають документи встановленого зразка за цією професією, регіональні органи управління освіти.

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт Державного освітнього стандарту з професії 7244 «Електромонтер охоронно-пожежної сигналізації».

Можливі наслідки запровадження Державного освітнього стандарту для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: задоволення права здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти отримувати якісні освітні послуги та потреб ринку праці у кваліфікованих працівниках.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту стандарту приймаються у довільній формі до 16 травня 2022 року на електронну адресу: [email protected]. Контактна особа для надання консультацій: Катерина Лущик.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України в період з 15 по 21 травня 2022 року.