Слов’янськ обстріляли окупанти: пошкоджена школа і багатоповерхівка

Російські окупанти під ранок обстріляли Слов’янськ Донецької області. Внаслідок чого пошкоджені школа та багатоповерхівка.

«Ранок 4 травня виявився для Слов'янська недобрим. Прилетіло одразу до кількох мікрорайонів. Пошкоджено багатоповерхову житлову забудову, школу», — написав він.

За словами мера, жертв вдалося уникнути.

«Наразі з'ясовуємо розмір збитків. Комунальні служби виїжджають на місця для ліквідації наслідків обстрілу. Мешканцям пропоную ще раз замислитися про евакуацію», — закликав Лях.

Мер також повідомив, що сьогодні об 11:00 від універмагу відправляється автобус до Рівненської області з наступним розселенням.

«Хто записався на рейс, не спізнюйтесь. Сьогодні від стоянки ЦНАП є можливість виїхати на Дніпро. Тим, кому це необхідно, нададуть житло на кілька днів із наступним вивезенням до західних областей України. Автобус вирушить орієнтовно о 12:30—13:00. Кого зацікавила пропозиція, записуйтесь!» — зазначив Лях.

Крім того, завтра, 5 травня, о 9:30, від стоянки ЦНАП також відправиться безкоштовний евакуаційний автобус до залізничного вокзалу Дніпра.

«Посадка на рейси за попереднім записом! Записатись можна за телефонами гарячої лінії», — додав мер Слов'янська.