Мінінфраструктури: Внаслідок масованого ракетного удару завдано шкоди 6 залізничним підстанціям в центральних та західних областях

Учора ввечері внаслідок масованого ракетного удару завдано шкоди 6 залізничним підстанціям в центральних та західних областях.

Через російську атаку низка потягів прямували із затримкою, а курс деяких пасажирських потягів було змінено. Наразі «Укрзалізниця» оперативно вирішує проблему графіку руху потягів, аби якнайшвидше скоротити кількість затримок.

Унаслідок ворожої атаки постраждалих серед пасажирів та працівників АТ «Укрзалізниця» немає. Всі відповідальні суб’єкти уже розпочали відновлювальні роботи.

Міністерство інфраструктури продовжує системну роботу з вирішення логістичних проблем, спричинених повномасштабним вторгненням рф. Ми забезпечуємо стабільність залізничних пасажирських та вантажних перевезень, незважаючи на спроби ворога погіршити нам життя. Відновлення відбувається швидко та ефективно, нас не залякати і не зупинити.

Ми заздалегідь передбачали подібного роду сценарії ракетних ударів, зокрема були розроблені плани альтернативних логістичних маршрутів. Завдяки цьому мінімізовано шкоду для пасажирських перевезень, бізнесу та сил української оборони.

Ми обов’язково переможемо і все відновимо.