Гвардійці доставили гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям

Спільними зусиллями доставлено черговий гуманітарний вантаж до центру соціального захисту населення одного з районів м. Києва, який опікується вимушеними переселенцями з різних куточків України.

Гвардійці доставили гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям

Гвардійці доставили близько 1 тони дитячого харчування, засобів гігієни для дітей та дорослих, а також інших речей першої необхідності.

«З кожним днем війни питання підтримки та допомоги у нашому житті набувають багатогранного значення, адже допомагаючи один одному ми зміцнюємо свою віру в нашу перемогу над ворогом. Саме тому Національна гвардія України робитиме усе можливе для підтримки, як цивільного населення, так і благодійників, які довіряючи нам, готові реалізовувати спільні проєкти», — зазначив начальник відділу цивільно-військового співробітництва ІВЦ НГУ полковник Віктор Голумбівський.

Від імені Національної гвардії України висловлюємо вдячність усім благодійникам, які попри складні часи, довіряють нам та спільно з військовослужбовцями в умовах війни реалізують спільні проєкти щодо підтримки цивільного населення

Довіра цивільного населення до захисників України сьогодні, як ні коли є фундаментом, на якому будується наша спільна мета — якнайшвидше здобути перемогу над ворогом та повернути людям мир.

Довідково: у Національній гвардії України існує напрямок цивільно-військового співробітництва. В умовах війни з боку російської федерації проти України та українського народу, цей напрямок забезпечує систематичну, планомірну діяльність по координації та взаємодії з органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, громадськими об’єднаннями, благодійними фондами, організаціями та громадянами у районах дислокації військових частин та підрозділів Національної гвардії України, та вирішує великий спектр питань щодо надання допомоги цивільному населенню у розв'язання проблемних питань життєдіяльності з використанням військових та невійськових сил та засобів.