Під Миколаєвом окупанти розстріляли волонтера — директора автосалону

Між Миколаєвом та Херсоном окупанти розстріляли волонтера — директора автосалону Volvo.

У понеділок, 16 травня, на дорозі між Миколаєвом та Херсоном було вбито волонтера Антона Кушніра.

Про це повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуку» голова адміністрації Центрального району Миколаєва Олександр Береза.

«Загинув друг…

https://www.facebook.com/abereza1182

Вчора у дорозі між Херсоном та Миколаєвом росіяни розстріляли Антона Кушніра. Антон боровся за Херсон, допомагаючи людям.

Антон був прекрасним, сміливим, мужнім чоловіком. Громадянином росії — справжнім патріотом та сином України. До останнього подиху боровся за український Херсон!
Вічна пам'ять тобі, друже…

Слава Герою!", — написав Береза.

Як сказано в коментарі під постом, загиблий возив ліки до Херсона, а також вивозив своїм авто сім'ї з окупованих територій. У вбитого волонтера залишилося 4 дітей.

Депутат Херсонської міської ради Іван Бебко на сторінці Facebook повідомив, що з початку війни Антон Кушнір залишився у Херсоні стежити за бізнесом та волонтерити. У день загибелі чоловік їхав до Миколаїву за гуманітарною допомогою. Разом із ним у автомобілі знаходилися дві жінки з дітьми.

— Між Херсоном та Ніколаєвом російський снайпер пострілом у голову підступно вбив Антона Кушніра. Антон їхав першим, близько 13:00 дня, білою машиною, разом з ним дві жінки з дітьми, за ним мікроавтобус з людьми. Він збирався і цього разу повернутися до своєї дружини Людмили до Херсона, — написав Бебко.

Відомо, що загиблий був директором автосалону Volvo в Херсоні.