Розподіл влади: очільник СБУ Харківщини розповів про справжню причину його звільнення

Моє звільнення з посади є результатом політичних інтриг, в які втягнули президента Володимира Зеленського.

Про це під час прямого ефіра на i-ua.tv заявив очільник управління Служби безпеки України у Харківській області Роман Дудін.

«Це виключно політична інтрига, в яку втягнули президента Зеленського, результатом якої стало моє звільнення. Всі, ті, кому було вигідно моє звільнення, були присутні на останній нараді. Певні політичні еліти, починаючи з 24 лютого, час від часу доносили інформацію до президента, результатом чого стало моє звільнення. Місцеві еліти відчувають, що йде розподіл влади, тому звільнення відбулося після того, як вдалося відстояти місто», — сказав Роман Дудін.

За словами очільника СБУ Харківщини, до нього не було жодних претензій виказано.

«Проте зараз працює ДБР, масово викликаючи співробітників СБУ Харківської області на допити. У мене виникає питання, чому розглядають 109 статтю кримінального комплексу стосовно управління, та не розглядають 111 статтю стосовно діяльності губернатора Харківщини. Крім того, є питання до очільника гарнізону Мельника, адже всі військкомати були зачинені 24 лютого, тому учасники АТО не могли отримати зброю, тому йшли до нас», — наголошує Роман Дудін.

Також він зазначив, що держзради серед представників Харківської області не було.

Рекомендовані публікації