В Україні треба заборонити російську музику на радіо й телебаченні — продюсер

В Україні на час війни треба заборонити російську музику в публічних місцях на радіо й телебаченні.

Про це під час ефіру на i-ua.tv розповів продюсер Вілланд Терра.

«Не можна примушувати слухати українські пісні. Якість музики повинна бути високою, щоб подобатися слухачам. Якість музики дуже важливо. Слухачам вона має подобатися. Адже 70 років російську музику слухали в Україні, так саме, як і в Москві. Але через медіапростір можна впливати на те, що будуть слухати українці. Треба щоб медіапростір України заповнила українська музика. Також це може бути англійська музика, та інші, але тільки не російська. Культура та музика — потужна зброя, якою користується Росія»,-сказав продюсер.

За його словами, співати російські пісні в Україні можна буде через 100 років. При цьому продюсер наголошує, що не потрібен інструмент для того, щоб змушувати слухати українців національну музику.

" Треба об’єднуватися навколо українського прапору. Сьогодні є величезний шанс для України зробити так, щоб наша країна була зі своєю мовою, піснею, але без російської. Адже росіяни є варварами. Тому їх мова є для нас ворожою. Тому треба задіювати радикальні заходи — заборонити російську музичну індустрію в Україні на час війни", — резюмує Вілланд Терра.

Нагадаємо, міська влада Івано-Франківська вирішила заборонити у місті вуличні мистецькі виступи російською мовою.