В Україні знову активізувалась п’ята колона, — Степан Хмара

Ми повинні дякувати світу за підтримку, а не висловлювати свої претензії через повільну передачу зброї.

В Україні знову активізувалась п’ята колона, — Степан Хмара

Про це під час прямого ефіру на i-ua.tv повідомив Степан Хмара, Герой України, політик, громадський діяч.

«Зараз 5-та колона росії пожвавила свою роботу в Україні. Я бачу, що така тенденція йде від цієї агентури, щоб викликати недовіру в наших партнерів. Саме тон висловлювань наших різних посадовців про це свідчить. Вони формулюють свої претензії через призму незадоволеності. Тут по-іншому треба окреслювати наші потреби.

Нам потрібна зброя і чим більше. Це головне. Але це повідомлення треба подавати через призму потреби, а не через призму недовіри до тих, хто надає нам допомогу. Ми маємо бути вдячними. А з іншого боку, повинні думати, як зробити так, щоб ця допомога не тільки не зупинялась, а й наростала", — висловив свої міркування Герой України.

За словами Степана Хмари, трагедія Зеленського в тому, що він ніяк не може зорієнтуватись в тому, що він президент українського народу. Він має захищати інтереси громадян, особливо патріотичну частину суспільства. Найголовніше його завдання зараз — зробити висновки і виправляти помилки. В першу чергу, зробити кадрові зміни у своїй команді. Лише тоді 5 колона не зможе нашкодити нашій державі.