РФ кинули всі резерви на Сєвєродонецький та Бахмутський напрямки

Усі резерви російських військ кинуті на Сєвєродонецький та Бахмутський напрямки, росіяни намагаються встановити повний контроль над Сєвєродонецьком і перерізати трасу Лисичанськ — Бахмут,

Усі резерви російських військ кинуті на Сєвєродонецький та Бахмутський напрямки, росіяни намагаються встановити повний контроль над Сєвєродонецьком і перерізати трасу Лисичанськ — Бахмут, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Успіху не мають, масово гинуть», — написав Гайдай у телеграм-каналі.

Він зазначив, що люди, які ховаються в укриттях заводу «Азот», відмовилися від евакуації. Під час спілкування з населенням нацгвардійці зафіксували на відео відмову.

«Порівняння з „Азовсталлю“ недоцільне, ситуації абсолютно різні. Незважаючи на руйнування всіх мостів, що ведуть до Сєвєродонецька, комунікація з містом зберігається — є шляхи для евакуації та підвезення всього необхідного», — наголосив Гайдай.

Лисичанськ залишається під повним контролем України. Місто під постійними обстрілами, але «тиха» евакуація відбувається, гуманітарні вантажі завозяться щодня.

«Орки навмисне стріляють по місцях, де можуть ховатися люди», — уточнив голова ОВА.

Крім того, важкою залишається ситуація у селах-сателітах Сєвєродонецька. Важкі бої були у Метьолкіному.

«Чекаємо на нічні події», — підсумував Гайдай.