Енергетики та ЗСУ повернули світло для 12 тис. родин на Донеччині

Аварійно-ремонтні бригади енергетиків за минулу добу повернули світло ще 12 тисячам домогосподарств у Торецькій, Бахмутській, Костянтинівській, Слов’янській та Авдіївській громадах Донеччини.

Енергетики та ЗСУ повернули світло для 12 тис. родин на Донеччині

«Знову зі світлом 12 тисяч родин у Бахмутському, Покровському та Краматорському районах. Левова частка відновлень — 8,4 тисячі домогосподарств — у Торецькій громаді, що разом з іншими прифронтовими громадами щоденно потерпає від важких обстрілів. 1,7 тисячі родин заживлені у Бахмутській громаді, що також постійно обстрілюється. Ще понад тисяча родин знову зі світлом у Костянтинівській громаді. Також роботи проводили у Слов’янській та Авдіївській громадах», — повідомили в компанії.

Попри складну ситуацію з бойовими діями в Донецькій області фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернути електроживлення до 23 населених пунктів.

Наразі без світла 325 населених пунктів Донецької області. Найскладніші напрямки пов’язані з бойовими діями — Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.


Джерело: dtek