рф готується до приєднання захоплених українських територій: подробиці

Підготовка до приєднання захоплених земель ведеться на всіх рівнях.

рф готується до приєднання захоплених українських територій: подробиці

Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький заявив, що Росія не змогла окупувати всю Україну і тому готується до приєднання вже захоплених земель.

Про це він повідомив в ефірі телемарафону єдиних новин.

За словами Скибицького, влада Кремля готується до приєднання окупованих територій в політичному, економічному і територіальному плані. Як все відбуватиметься — стане видніше ближче до осені, адже 11 вересня у РФ пройде єдиний день голосування.

«Стратегічна мета Росії щодо повної окупації нашої території не досягнута. По-друге, ми чітко бачимо і маємо інформацію про те, що і в законодавчому органі РФ, і в уряді, і в інших структурах зараз активно опрацьовуються всі питання, пов'язані з можливою інтеграцією», — додав представник розвідки.

Він зазначив, що ті заходи, які Росія проводить в Донецькій, Херсонській, Луганській областях, свідчать про планомірну підготовку до так званих референдумів. Крім цього, в самій РФ готуються законодавчі ініціативи, які повинні спростити процедуру отримання громадянства щодо інтеграції або приєднання території.


Джерело: Телемарафон UAразом