У Бєлгородській області рашисти самі вибивають вікна, сподіваючись на компенсацію

Жителі Бєлгородської області вигадали, як отримати власну вигоду з пропагандистських легенд, які розповідає місцева влада про нібито обстріли з боку України.

У Бєлгородській області рашисти самі вибивають вікна, сподіваючись на компенсацію

Тепер люди почали самі бити вікна та плитку у будинках, щоб отримати грошову компенсацію. Жителі Бєлгородської області вигадали, як отримати власну вигоду з пропагандистських легенд, які розповідає місцева влада про нібито обстріли з боку України. Тепер люди почали самі бити вікна та плитку у будинках, щоб отримати грошову компенсацію.

У такий спосіб жителі країни-агресора сподіваються встановити пластикові вікна. Про це на своїй сторінці у соцмережі VK розповів губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

Спочатку місцева влада публікувала фотографії з розбитими вікнами, розповідаючи при цьому про «наслідки обстрілу з боку України». Також губернатор обіцяв компенсацію всім «постраждалим».

Після цього Гладков поскаржився, що жителі Білгородської області спеціально розбивають вікна та кахельну плитку у своїх будинках, щоб отримати компенсацію.


Джерело: VK