Путін злякався: почалися процеси його зміщення

Вже є дві ознаки того, що наближається зміна його режиму. Путін боїться, що військові візьмуть контроль в свої руки.

Путін злякався: почалися процеси його зміщення

Чим довше триватиме війна проти України, тим ймовірніший розпад Росії на кілька частин, вважає російський опозиційний політик Ілля Пономарьов. За його словами, у РФ вже відбуваються процеси, спрямовані на зміну режиму диктатора Володимира Путіна.

«Я вважаю, що цей сценарій не виключений. Це можливо. І що довше триватиме цей конфлікт, то ймовірніший розпад Росії кілька частин. Але пан [колишній президент Польщі Лех] Валенса говорив дуже чітко: або змінити владу на демократичну, створити справжню державу, або вона розпадеться. Я вважаю, що це правильне формулювання питання», — сказав він.

За словами політика, у Росії вже відбувається багато різних процесів, спрямованих на зміну влади та системи.

По-перше, каже він, уже помітно, що щодня зростає кількість різних партизанських подій — нападів, підпалів, зіткнень із поліцією.

«Є напади на військкомати, є рейкова війна. Тобто зараз це сотні випадків», — зазначив Пономарьов.

По-друге, вважає він, зараз проявляється невдоволення всередині російської еліти.

Вона шукає шляхів, щоб приєднатися до Заходу, але зараз вони не знають, як це зробити. Я вже багато отримую різних дзвінків із того боку: що нам робити, куди бігти, з ким домовлятися, хто розв’язує питання. Але зараз таких просто немає, і вони сидять тихо у Росії, нічого не роблять. Але це теж зміниться", — розповів Пономарьов.