ЗСУ відбили наступ росіян на Слов’янському та Бахмутському напрямках

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках ситуація без змін. Окупанти вкотре обстріляли з мінометів та РСЗВ прикордоння Сумщини — Дорошівку та Грабовське.

ЗСУ відбили наступ росіян на Слов’янському та Бахмутському напрямках

На Харківському напрямку з артилерії різних калібрів росіяни обстріляли Дергачі, Черкаську Лозову, Дементіївку, Руські Тишки, Черкаські Тишки та Слатине.

На Слов’янському напрямку окупанти обстрілювали поблизу Барвінкового, Дібрівного, Курульки, Подолівки, Чепіля, Краснопілля та Богородичного. росіяни без успіху штурмували в напрямку Курульки, відійшли.

На Краматорському напрямку обстрілювали зі ствольної та реактивної артилерії райони Григорівки, Сіверська, Краматорська, Верхньокам’янського, Закітного, Серебрянки та Спірного. Авіаудар завдали біля Верхньокам’янського та Маяків. росіяни наступають у напрямку Верхньокам’янського, бойові дії тривають.

На Бахмутському напрямку окупанти з танків, ствольної та реактивної артилерії обстріляли Новолуганське, Нью-Йорк, Покровське, Веселу Долини, Соледар, Берестове, Веселе, Виїмку, Семигір’я, Вершину та поблизу Вуглегірської ТЕС. Авіаударів завдали біля Нью-Йорка, Івано-Дар'ївки та Семигір’я. ЗСУ відбили штурм у напрямку Кодеми та Вершини.

На Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог не вів активних дій. Обстріли були поблизу Новомихайлівки, Шахтарського, Великої Новосілки, Павлівки, Новоукраїнки, Времівки, Залізничного, Ольгівського, Темирівки, Гуляйпільського, Малинівки, Гуляйполя, Кам’янського, Малих Щербаків, Новоандріївки та Кам’янки. Ворог завдав авіаударів біля Авдіївки та Кам’янки. Окупанти наступали у напрямку Кам’янки, мають частковий успіх.

На Південнобузькому напрямку росіяни намагаються не допустити наступ ЗСУ. По лінії зіткнення обстрілювали зі ствольної та реактивної артилерії і танків. У готовності до завдання ракетних ударів окупанти утримують чотири носії крилатих ракет морського базування «Калібр».