Мешканцям Сум радить поїхати через високу загрозу обстрілі

Мешканцям Сум та Білопілля влада радить на вихідні поїхати через високу загрозу обстрілів.

Міські голови Сум та Білопілля Сумської області радять містянам виїхати з міст на вихідні — через високу загрозу російських обстрілів.

Тим, хто не може виїхати з міста із різних причин, міський голова радить менше відвідувати місця скупчення людей протягом вихідних, залишатися вдома та у разі повітряної тривоги не виходити на вулиці, а знаходитися в укриттях. Джерело: censor.net/ua/n3354492Тим, хто не може виїхати з міста із різних причин, міський голова радить менше відвідувати місця скупчення людей протягом вихідних, залишатися вдома та у разі повітряної тривоги не виходити на вулиці, а знаходитися в укриттях.

Також із закликом поїхати до містян звернувся міський голова Білопілля Юрій Зарко.

«Схоже, що нас чекають непрості вихідні. Тому я порадив би тим, у кого є така можливість, виіхати на пару днів до родичів у села, подалі від кордону хоча б на 40 км. В першу чергу це стосується тих, у кого є малі діти! Бережіть себе!» — написав він.

Читайте також


Повного блекауту в Україні не буде, але світло можуть вимикати на 16 годин — Олег Попенко

Чиновники не обіцяють легкої зими українцям. Адже зруйнована ракетними обстрілами енергосистема відновлена лише на 7%. Чому сотні мільйонів гривень «Укренерго» осіли в приватних кишенях, куди йдуть кошти від збільшення тарифів на електроенергію та чи будуть українці сидіти в темряві без світла, опалення та води, журналісти спитали у голови Спілки споживачів комунальних послуг Олега Попенко.