Патрульні продовжують виявляти водіїв, які надають послуги з пасажирських перевезень у стані алкогольного сп’яніння

Днями, близько 8-ї години, на проспекті Академіка Палладіна інспектори відділу безпеки дорожнього руху перевірили автобус Mersedes.

Патрульні продовжують виявляти водіїв, які надають послуги з пасажирських перевезень у стані алкогольного сп’яніння

З'ясувалось, що транспортний засіб не пройшов обов'язковий технічний контроль, а сам кермувальник — передрейсовий медичний огляд. Окрім того, під час спілкування з водієм поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти освідування у встановленому законом порядку чоловік погодився. Результат приладу Драгер — 0,81 проміле.

Охоронці порядку склали на чоловіка протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та постанови за ч. 3 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов'язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов), ч. 9 ст. 133−1 (Перевезення пасажирів водієм, який не пройшов щозмінного передрейсового медичного огляду), ч. 3 ст. 133−1 (Незаїзд на автостанцію) та ч. 8 ст. 133−1 (Зберігання транспортних засобів, що використовуються для перевезення пасажирів поза встановленими місцями їх стоянки) КУпАП.

Керманича охоронці порядку відсторонили від керування. Про подію проінформували перевізника.

Друзі, якщо ви помітили водія, який надає послуги з перевезення з ознаками сп'яніння або ж порушує ПДР просимо вас телефонувати на лінію 102.